• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Articolul 280: Dispozitii tranzitorii

Codul muncii actualizat 2024 | Descarca integral PDF
   ↳ TITLUL XIII: Dispozitii tranzitorii si finale

Pe data intrarii in vigoare a prezentului cod cauzele privind conflicte de munca aflate pe rolul tribunalelor se judeca in continuare potrivit dispozitiilor procesuale aplicabile la data sesizarii instantelor.
Comentariu art. 280 Codul muncii

La momentul intrarii in vigoare a Legii nr. 53/2003 Codul Muncii acest articol a avut caracter tranzitoriu.

Aboneaza-te la cel mai apreciat Canal Youtube de dreptul muncii!

Dialogurile MCP (VIII): Clauza de confidentialitate in contractul individual de munca. Ce este si ce nu este confidential?

Vizioneaza ecran complet!

Domeniu: Dreptul muncii. Litigii și conflicte individuale/colective de muncă
Dialogurile MCP (IX): Incetarea abuziva a contractului de munca in perioada de proba

Vizioneaza ecran complet!

Domeniu: Dreptul muncii. Litigii și conflicte individuale/colective de muncă
Limitarile prelucrarii datelor cu caracter personal de catre angajator

Vizioneaza ecran complet!

Domeniu: Protecția datelor cu caracter personal. GDPR. Tehnologia informației

Solicita o consultatie specializata

Fill out my online form.

Consultatii dreptul muncii

Decontarea transportului la locul de munca
buna ziua, as dori sa stiu daca patronul are obligatia sa imi plateasca transportul la locul de munca, deocarece ... Angajatorul nu este obligat, prin lege, sa va asigure transportul la si de la locul de munca. Suportarea acestor cheltui ...

Jurisprudenta art. 280 din Codul muncii - Dispozitii tranzitorii

Dovedirea caracterului efectiv al desfiintarii locului de munca. Aprobarea organigramei societatii. Noi anunturi de recrutare
Pe rol, soluTionarea apelului civil declarat de apelanta-parata S. C. Z_ C S. R. L. , cu sediul procesual ales la sediul social din municipiul IaSi, B, _. 1, judeTul IaSi Si a apelului incident formulat de intimata-reclamanta R_ AM_, cu domiciliul ... (Hotararea 58 din 4 februarie 2020, pronuntata de Curtea de Apel Craiova)
Indeplinirea defectuoasa a atributiilor de serviciu de catre salariat. Individualizarea sanctiunii disciplinare

Prin Sentinta civila nr. 1233/20 octombrie 2015, Tribunalul M. a admis exceptia inadmisibilitatii si, in consecinta, a respins ca inadmisibila actiunea formulata de reclamanta C. S., in contradictoriu cu paratul C. National \"A. P. I. ” Targ ... (Hotararea 221/A din data de 24.03.2016, pronuntata de Curtea de Apel Targu Mures)
Termenul de prescriptie extinctiva al cererii de repunere in situatia anterioara, acelasi cu termenul de prescriptie la care este supusa contestatia impotriva deciziei de concediere

Deliberand asupra apelurilor civile de fata, constata ca prin Sentinta civila nr. 51/26.01.2016 pronuntata in Dosarul nr. ...XX, Tribunalul A. a admis in parte actiunea civila formulata de reclamanta G. V. impotriva paratului C. T. de Constructii ... (Hotararea 800 din data de 08 iunie 2016, pronuntata de Curtea de Apel Timisoara)
Nulitatea deciziei de sanctionare disciplinara. Neprecizarea motivelor pentru care au fost inlaturate apararile formulate de salariat

Textul prevazut de art. 252 alin.2 lit. c din Codul muncii, nu obliga unitatea la o argumentare excesiva si in amanunt pe fiecare sustinere formulata de catre salariat in apararea sa, fiind suficienta aratarea motivelor care, in opinia unitatii ... (Hotararea 3024 din 06.03.2012, pronuntata de Curtea de Apel CRAIOVA)


Sus ↑