Avocat Dreptul muncii | Codul Muncii comentat

Codul muncii comentat

Autor: av. Marius-Catalin PredutCu experienta in consultanta si litigii de munca, autorul, avocat Marius-Catalin Predut, se pozitioneaza echidistant fata de toate punctele de interes din sfera dreptului muncii si abordeaza riguros o arie larga de probleme si ipoteze, practice sau teoretice, care apar in interpretarea si aplicarea legislatiei muncii si asigurarilor sociale.


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut La elaborarea prezentei lucrari, Codul muncii comentat, au fost avute in vedere ultimele modificari si interpretari aduse prin: Decizia Curtii Constitutionale nr. 261/2016, Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 2/2016, Decizia Curtii Constitutionala nr. 814/2015 si altele.

Lucrarea are in vedere si ultimele completarile aduse Codului muncii prin Legea nr. 57/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adoptiei, prin care, incepand cu 12 august 2016, s-a introdus un nou caz de suspendare a contractului individual de munca la initiativa salariatului, precum si dreptul la acordarea de timp liber salariatului care a adoptat un minor.


Prin analiza temeinica a fiecarui articol, lucrarea reflecta cu obiectivism si acuratete schimbarile structurale si functionale ale societatilor si este un instrument de lucru util atat studentilor si practicienilor (avocati, juristi, magistrati, consilieri juridici si de resurse umane), cat si angajatorilor si lucratorilor.


Date tehnice si Comenzi:
Titlu: Codul Muncii comentat
Autor: Marius-Catalin Predut
Editura: Universul Juridic
Colectia: Coduri Comentate
ISBN: 978-606-673-909-2
Format: A5
Pagini: 650
Comenzi: in librarii si online pe UJmag.ro
 

Cum ajungi la noi?

MCP avocati Cabinet de Avocat Marius-Catalin Predut
Sediul: str. Vintila Voda, nr. 2, Bucuresti, sector 3 (langa Tribunalul Bucuresti)

Metrou: Statia Unirii 1 si Unirii 2
RATB: Liniile 104, 124, 123, 385 (Statia Biblioteca Nationala a Romaniei)
Liniile 313, 116, 117 (Statia Mircea Voda)

Tel: (+4)0722.415.993
Fax: (004)0318.171.755

Avocat Predut Marius-Catalin
Contact OnLine!
Cum Ajungi la noi? Vezi harta!

Contactati-ne online!

*Campuri obligatorii

(Doar .doc, .docx sau .pdf. Exclus fotografii sau video.)

Captcha image


Consultanta juridica initiala

Consultanta juridica initiala este faza in care, pe baza informatiilor pe care le furnizati si a situatiei specifice de fapt, se realizeaza o evaluarea a cazului, a solutiilor optime de urmat, a costurilor implicate, precum si a duratei aproximative a litigiului.
Consultanta juridica initiala se realizeaza exclusiv la Sediul Cabinetului [Vezi harta!].