• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul nostru ofera servicii de consultanta si consiliere juridica societatilor angajatoare, salariatilor, liber profesionistilor, precum si sindicatelor si organizatiilor patronale in ceea ce priveste recunoasterea, apararea, respectarea sau recuperarea drepturilor si obligatiilor care se nasc in temeiul raporturilor de munca, a raporturilor de serviciu, a contractelor de mandat sau de prestari servicii.
Prin echipa noastra de avocati asiguram, de asemenea, intocmirea documentatiilor impuse de lege sau de nevoile dvs, precum si servicii de asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata, a institutiilor statului si a altor persoane, fizice sau juridice.

CONSULTANTA

Oferim servicii de consultanta juridica in redactarea documentatiilor de dreptul muncii si resurse umane, precum si pentru indeplinirea procedurilor impuse de lege sau de necesitatile particulare ale clientilor nostri.
Experienta dobandita ne permite gasirea celor mai optime solutii si rezolvari, intr-un timp cat mai scurt.

Solicita informatii

ASISTENTA si REPREZENTARE

Prin echipa noastra de avocati, oferim servicii de asistenta sau reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, institutiilor si autoritatilor publice, dar si in fata altor persoanelor juridice.
Ne recomanda multitudinea de cauze in care am asistat sau reprezentat cu succes clientii nostrii.

Solicita informatii

NEGOCIERE si MEDIERE

In situatii tensionate sau conflictuale interventia unei terte persoane, impartiale, dar si experimentate, poate fi solutia optima (d. p. v. financiar, al duratei de rezolvare sau al confidentialitatii; pentru deblocarea anumitor activitati s.a.).
Detinem resursele informationale si practice pentru rezolvarea eficienta a problemelor dvs.

Solicita ajutor

Sus ↑