• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul de Avocat "Marius-Catalin Predut" a fost infiintat in anul 2008 de catre avocat Marius-Catalin Predut, membru al Baroului Bucuresti din anul 2006.
Scopul si misiunea permanenta ale echipei noastre sunt de a veni in sprijinul celor care au nevoie de servicii juridice prompte si competente in domeniul dreptului muncii.
MCP Cabinet de avocati ofera servicii juridice complexe de consultanta, asistenta si reprezentare, atat pentru angajati, pentru pentru angajatori in materia contractelor individuale si/sau colective de munca, a concedierilor colective sau a masurilor de protectie sociala, precum si in litigiile nascute din nerespectarea drepturilor salariatilor sau ale angajatorilor, inclusiv cele nascute ca urmare a nerespectarii clauzelor speciale din contractele de munca, de serviciu sau mandat, cat si sindicatelor, reprezentantilor salariatilor ori a organizatiilor patronale in vederea atingerea obiectivelor specifice, potrivit Codului muncii, a Codului de Dialog Social si a legislatiei specifice.

CONSULTANTA

Oferim servicii de consultanta juridica in redactarea documentatiilor de dreptul muncii si resurse umane, precum si pentru indeplinirea procedurilor impuse de lege sau de necesitatile particulare ale clientilor nostri.
Experienta dobandita ne permite gasirea celor mai optime si bune solutii, intr-un timp cat mai scurt.

Solicita informatii

ASISTENTA si REPREZENTARE

Prin echipa noastra de avocati, oferim servicii de asistenta sau reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, institutiilor si autoritatilor publice, dar si in fata altor persoanelor juridice.
Ne recomanda multitudinea de cauze in care am asistat sau reprezentat cu succes clientii nostrii.

Solicita informatii

NEGOCIERE si MEDIERE

In situatii tensionate sau conflictuale interventia unei terte persoane, impartiale, dar si experimentate, poate fi solutia optima (d. p. v. financiar, al duratei de rezolvare sau al confidentialitatii; pentru deblocarea anumitor activitati s.a.).
Detinem resursele informationale si practice pentru rezolvarea eficienta a problemelor dvs.

Solicita ajutor

Sus ↑