• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul de avocatură Marius-Cătălin Preduţ este specializat în domeniul dreptului muncii, oferind servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică atât societăţilor, cât şi salariaţilor.

SERVICII ANGAJATORI

Consultanta, consiliere, intocmire documentatii, asistenta si reprezentare juridica acordate angajatorilor societati comerciale, microintreprindelor, PFA-uri (persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale), liber profesionistilor, precum si sindicatelor si asociatiilor patronale.

Mai multe informatii

SERVICII SALARIATI

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica salariatilor si functionarilor publici (lucratorilor), aflati in raporturi de munca sau raporturi de serviciu, precum si pentru liber profesionisti (medici, contabili, farmacisti s.a.) aflati in raporturi juridice specifice celor de munca.

Mai multe informatii

SINDICATE si PATRONATE

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica privind infiintarea, organizarea, functionarea si atingerea obiectivelor specifice sindicatelor, reprezentantilor salariatilor ori a organizatiilor patronale, in lumina prevederilor Codului muncii, a Codului de Dialog Social si a legislatiei specifice.

Mai multe informatii

Sus ↑