• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Descarca gratuit materialul care cuprinde analiza si comentariile tututror modificarilor si completarilor aduse Legii 53/2003 - Codul muncii prin OUG 53/2017.
In principal, prin OUG nr. 53/2017/: a fost definita munca nedeclarata si sanctiunile aplicate pentru nedeclararea muncii, au fost modificate dispozitiile referitoare la conditiile de incheiere a contractului individual de munca (forma ad probationem, fiind eliminata conditia ad validitatem), au fost modificate prevederile referitoarea la incheierea actului aditional la contractul individual de munca, au fost modificate dispozitiile referitoare la evidenta timpului de muca, a fost abrogata dispozitia privind sanctionarea cu inchisoare a unor fapte de munca nedeclarata s.a.
Toate acestea pot fi accesate in mod gratuit prin descarcarea gratuita a urmatorului material.

CONSULTANȚĂ

Oferim servicii de consultanță juridică în redactarea documentațiilor de dreptul muncii și resurse umane, precum și pentru indeplinirea procedurilor impuse de lege sau de necesitățile particulare ale clienților noștri.
Experiența dobândită ne permite găsirea celor mai optime soluții si rezolvări, într-un timp cât mai scurt.

Solicită informații

ASISTENȚĂ și REPREZENTARE

Prin echipa noastră de avocați, oferim servicii de asistență sau reprezentare juridică în fața instanțelor judecatorești, instituțiilor și autorităților publice, dar și în fața altor persoane juridice.
Ne recomandă multitudinea de cauze în care am asistat sau reprezentat cu succes clienții noștrii.

Solicită informații

NEGOCIERE și MEDIERE

În situații tensionate sau conflictuale intervenția unei terțe persoane, imparțiale, dar și experimentate, poate fi soluția optimă (d. p. v. financiar, al duratei de rezolvare sau al confidentialității; pentru deblocarea anumitor activități ș.a.).
Deținem resursele informationale și practice pentru rezolvarea eficientă a problemelor dvs.

Solicită ajutor

Sus ↑