Incetarea contractului individual de munca (sau concedierea salariatului) reprezinta o decizie dificila atat pentru angajator, cat si pentru salariat, mai ales din cauza efectelor imediate sau pe care le poate produce in viitor. Angajatorul are dreptul sa aleaga modalitatea de incetare a contractului de munca, dar trebuie sa respecte procedura aleasa, strict reglementata de Codul muncii, pentru evitarea unei concedieri nelegale sau/si neintemeiate.
Cabinetul nostru ofera servicii de consultanta juridica initiala, asistenta in orice litigii si conflicte munca, reprezentare juridica in instanta, redactare documente si consiliere juridica permanenta.


CONSULTANTA

Oferim servicii de evidenta contabila pentru firme mici, mijlocii si in crestere din Bucuresti. Serviciile contabile pot fi oferite in functie de preferintele fiecarui client.

Solicita informatii

ASISTENTA SI REPREZENTARE

Puteti alege sa ne contactati pentru O SINGURA speta fiscala, sau sa beneficiati de unul dintre cele mai de succes servicii ale noastre, care se bucura de satisfactia clientilor.

Solicita informatii

MEDIERE SI NEGOCIERE

S&R Accounting Leader SRL este membra CAFR si are CALIFICATIV A in urma controlului de calitate CAFR din martie 2014. Este autorizata CAFR pentru auditarea fondurilor europene.

Solicita informatii